• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новини з ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія».

Новини з ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія».

2023-03-15

ОЗО «Ржищівська гімназія «Гармонія» другий рік є учасником Всеукраїнського експерименту.
Всеукраїнський профорієнтаційний експеримент» EU4Skills» - це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії.
Програма «EU4Skills» працює на національному рівні та в пілотних областях: Київській, Вінницькій, Полтавській, Запорізькій, Рівненській, Львівській, Миколаївській та Чернівецькій.
«EU4Skills» підтримує реформу професійно-технічної освіти в Україні з метою адаптувати навчання до вимог ринку праці та допомогти молоді й дорослим реалізувати власний потенціал.
Задля поступового досягнення мети авторський колектив програми створив посібники « Я досліджую світ професій» аби допомогти доповнити навчання у початковій та базовій школі вивченням світу професій та професійної діяльності людей.
Учні 4, а в цьому навчальному році 5 класу гімназії та їх учителі активно використовують посібники на уроках курсу «Я досліджую світ» та «Пізнаємо природу». Матеріали посібників педагоги використовують на кейс-уроках, в презентаціях, дослідженнях, експериментах, виховних годинах, позакласних заходах, як основу для створення власних розробок уроків.
Розпочала цю важливу та цікаву роботу Гапонюк Людмила Миколаївна, продовжує -Горбенко Тамара Вікторівна.
Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi