• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Тиждень безпеки дорожнього руху» в ЗОШ І-ІІІ ст.

«Тиждень безпеки дорожнього руху» в ЗОШ І-ІІІ ст.

2018-11-16

/Files/images/IMG_0047.JPG

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у школі з 12 по 16 листопада 2018 року пройшов «Тиждень безпеки дорожнього руху».

В рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: тематичні бесіди з попередження дитячого травматизму на дорогах (1-11 класи); виставка малюнків на тему: «Безпека дорожнього руху». Для учнів 1-4 класів проведено урок-вікторину з ПДР «Ми – зразкові пішоходи». Учителем основ здоров’я Любич В.М. для учнів 5-7 було проведено вікторину «Знавці дорожнього руху» під час якої учні обговорили основні правила поведінки на вулиці.

Під час цих заходів учителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, читання та обговорення казок, відгадування загадок, інсценізації, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи,

Заходи, проведені в ході тижня, допомогли учням усвідомити важливість знань та виконання правил дорожнього руху з метою збереження їхнього життя та здоров’я.

Педагог-організатор Іщик В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi