• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень початкової школи «Крок до знань»

Тиждень початкової школи «Крок до знань»

2018-03-19

/Files/images/яяя1111.png

Щастя – це вічна дорога земна,

Щастя – це літо, зима і весна,

Щастя – це сонце, злива і сніг,

Щастя – це пісню ділити на всіх,

Щастя –це віра в добро і любов,

Щастя – це музика вільних дібров,

Щастя – це друзі і рідний твій дім.

Щастя – це світ, подарований всім!

Сьогодні, 19 березня, у ЗОШ І-ІІ ст. стартував Тиждень початкової школи під назвою «Крок до знань». Кожен день – тематичний, і ми розпочали із Дня щастя. Адже, позитивна атмосфера сприяє продуктивній роботі та робить людину щасливою.

Учні 3 класу разом із Іващенко О.М. підготували та провели цікаву лінійку «У пошуках Золотого ключика», на яку завітали Буратіно, Мальвіна та Баба Яга. Щоб отримати ключик, який і відкривав нам Тиждень початкової школи, діти повинні були виконати завдання від казкових героїв, із чим всі впоралися залюбки.

Протягом дня для дітей були організовані веселі перерви. Всі охочі долучалися до створення інтерактивних проектів: «Долоньки побажань», «Дерево позитивних емоцій», «Паркан щастя», «Ми – щасливі діти». Олексієнко В.М. разом із казковими героями запросили учнів долучитися до флеш – мобу «Щасливе дитинство». Горбенко Т.В. провела для учнів 3 класу цікаву вікторину «Моє людське Я».

Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення Дня щастя. Робота була спланована так, щоб заходи були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

Бажаємо всім бути щасливими та радіти життю!

Іващенко О.М.

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi