Цікава зустріч

2018-03-13

/Files/images/Рисунок4 13.jpg

13 березня 2018 р. до старшокласників ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олега Кошового завітали начальник 20 Державної пожежно-рятувальної частини майор служби цивільного захисту Шевченко Т.Г. та капітан Петренко В.Б. У ході зустрічі учні ознайомились із інформацією щодо навчальних закладів МНС та спеціальностей, які набувають у них. Старшокласники активно обговорювали особливості професій, про які розповідали гості-рятувальники, та рівень фізичної підготовки абітурієнтів даних закладів.

Вчитель української мови та літератури Тутук О.В.

Відгуки учнів:

Зустріч з офіцерами пожежно-рятувальної частини була дуже пізнавальною, цікавою.

Учні були активними і отримали багато нових знань та вражень. Пожежники жваво відповідали на запитання учнів. Вони розповідали про певні критерії щодо фізичної підготовки та навчання в закладах МНС. Також багато говорили, ділилися враженнями та емоціями.

Учень 10 кл. Маламан Д.

На занятті, проведеному рятувальниками нашої міської пожежної частини, нас детально ознайомили з навчальними закладами МНС в Україні. Рятівники Шевченко Т.Г. та Петренко В.Б. не тільки провели нам онлайн-екскурсію закладами освіти МНС за допомогою відеороликів, а й відповіли на всі цікаві для нас питання щодо такої мужньої та відважної професії, як рятувальник. Офіцери поділилися власним досвідом навчання.

Учениця 10 класу Машковська І.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi