Добро і доброчинність

2017-12-11

Людям з давніх - давен відома свята істина – допоможи ближньому. Добро і доброчинність притаманні людям великої і досконалої душі: даємо, тому що нам дано. Що може бути простішим і чистішим від такого бажання? В цьому глибоко переконані учні 4 класу, для яких сьогодні була проведена відкрита година спілкування «Добро і доброчинність», яку підготувала Слива Любов Трохимівна.

Учні із задоволенням розмірковували про найвищі людські цінності: ввічливість, милосердя, людську гідність, чуйність, любові і повагу до ближнього, розгадували ребуси, складали прислів’я, працювали в групах. Діти виконували інтерактивні вправи: «Дерево добра і зла», «Добре серце», «Дружні обійми», «А чи буває так?». Усе заняття супроводжувала мультимедійна презентація. Атмосфера у класі була доброзичливою, всі діти були активними.

Наприкінці заняття діти прийшли до висновку, що творити добро можна по-різному. Якщо робити хоча б «краплинку» добра щодня, то це увійде в звичку. Зрештою, добро повинне йти від серця, а не тому, що «так треба».

Дуже приємно бачити високий професіоналізм та майстерність учителя. Бажаємо Любові Трохимівні нових успіхів і здобутків!

Іващенко О.М.

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi